Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
ermelo +25.0km
    Verander locatie

    Winkeldiefstal – H.W. Iordensweg – Twello

    Aan de H.W. Iordensweg in Twello stal deze man een snoeizaag uit een winkel. Weet jij wie hij is? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Na een rondje door de winkel te hebben gelopen, pakte de man de snoeizaagmachine van het merk Stihl (type Gta 26) en twee losse accu’s. Vervolgens liep hij richting de kassa, die hij passeerde zonder te betalen, en verliet hij de winkel. Een medewerker vertrouwde het niet en liep hem achterna, waarop de man het op een rennen zetten. Hij stapte in zijn auto en wist te ontkomen. De waarde van de gestolen spullen is ongeveer 130 euro.

    Herken jij de man? Neem dan contact met ons op! Bekijk ook de bewegende beelden in de video onderaan deze pagina.

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Z9sOg-jR8e0

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening