Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
lochem gorssel +25.0km
    Verander locatie

    Openlijk geweld – Insulindestraat – Doetinchem

    Aan de Insulindestraat in Doetinchem mishandelde een groep jongens een man. Herken jij (een van) hen? Tip ons dan!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het slachtoffer fietste achter zijn vriendin aan, toen een groepje fietsende jongemannen naderde. Vanuit die groep werden onvriendelijke dingen geroepen naar de vrouw. De man hoorde dit en zei hier iets van. Twee jongemannen reageerden meteen erg agressief. Ze zetten de man klem en sloegen hem vermoedelijk met een fles op het hoofd. Daarbij ging zijn bril kapot. Vervolgens sloegen ze de man nog enkele keren. Ook een derde verdachte haalde uit naar het slachtoffer. Een paar andere jongens filmen wat er gebeurde. Toen enkele automobilisten naar de groep claxonneerden, staakten ze de mishandeling. De groep fietste weg in de richting van de Dominee van Dijkweg.

    Het slachtoffer heeft zich laten behandelen aan zijn verwondingen. Hij was niet alleen gewond geraakt aan zijn hoofd, maar ook aan een hand waarmee hij vermoedelijk een klap met de fles heeft opgevangen. De hand is waarschijnlijk gekneusd. Ook heeft het slachtoffer onder meer angstklachten overgehouden aan de mishandeling.

    Over de verdachten

    De groep was zeven à acht man groot. Zij zijn tussen de 17 en 22 jaar oud. In elk geval een van de verdachten heeft een getinte huidskleur. Deze jongen heeft zwart haar en is ongeveer 1.70 meter lang. Hij had een plastic rode drinkbeker vast. Iemand had ook een rode tas bij zich.

    Vragen

    • Denk jij (een van) de verdachten te herkennen? Bekijk de bewegende beelden in de video onderaan deze pagina. Wellicht herken je iemand aan zijn manier van bewegen of zegt de combinatie van deze groep jou iets. Ook als je een vermoeden hebt: geeft het door. We gaan nooit zomaar over tot aanhouding, maar we onderzoeken je tip eerst grondig.
    • Heb jij informatie opgevangen over deze mishandeling?
    • Heb jij de mishandeling gefilmd?
    • Heb jij een filmpje van de mishandeling gezien of ontvangen?

    Neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=RW45jthn3ug

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening