Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
zoetermeer +5.0km
    Verander locatie

    Straatroof - Muzieklaan - Zoetermeer

    Op vrijdagavond 7 juni rond 19.00 uur wordt een man in Zoetermeer op de Muzieklaan ter hoogte van de Bachrode met geweld door twee mannen beroofd. De twee mannen staan goed op beeld.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Eén van de twee mannen grijpt het slachtoffer bij zijn keel en arm vast en krijgt harde klappen van de andere man. Vervolgens wordt zijn ketting van zijn nek getrokken. Het slachtoffer wordt gelukkig geholpen door voorbijgangers en is naar het ziekenhuis gebracht. Daar heeft hij twee dagen gelegen. Hij heeft een gebroken neus, veel blauwe plekken en een hersenschudding. Het slachtoffer is enorm geschrokken en heeft in het dagelijks leven nog erg veel last wat hem is overkomen. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de twee verdachten. 

    Vragen

    Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening