Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Laan van Leidschenveen, 's-Gravenhage +10.0km
    Verander locatie

    Plofkraak - Stationsplein - Delft

    Op woensdag 17 april rond 04.30 uur vinden er twee explosies plaats bij het GWK in de stationshal van het Centraal Station in Delft. Eén om de toegangsdeur op te blazen en de andere om bij de kluis te komen. Van de twee verdachten zijn er beelden beschikbaar.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De schade is heel erg groot, ruim 150.000 euro, veel geschrokken mensen en geen buit. Uit onderzoek is gebleken dat er twee personen betrokkken zijn bij deze plofkraak. Na de ontploffing gaan de verdachten er vandoor in de richting van de Zuidwal. Ze rijden naar de Hermesstraat, daar stoppen ze bij de garageboxen. Vermoedelijk hebben de verdachten zich hier zowel voor als na de plofkraak opgehouden. Mogelijk is er bij deze plofkraak ook een zilverkleurige Volkswagen Polo betrokken geweest. Het kenteken bevat de tekens: SK-0..-X. Misschien zijn er mensen die de auto herkennen of weten wat het volledige kenteken moet zijn. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de verdachten en de auto. 

    Vragen

    Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9645044.

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening