Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Zwolle +5.0km
    Verander locatie

    Getuigen steekincident - Nicolaihof - Zwolle

    Tussen de Lortzinghof en Nicolaihof in Zwolle is dinsdag 2 juli een 67-jarige vrouw neergestoken. Zij is gevonden op een parkeerplaats en later aan haar verwondingen overleden. Hebt u iets gezien? Of bent u tussen 12.00 en 14.00 uur in die omgeving geweest? Neem dan contact met ons op!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    We kregen dinsdag 2 juli rond 14.00 uur een melding van een mogelijk steekincident op de parkeerplaats. Op de parkeerplaats troffen de hulpdiensten een 67-jarige vrouw uit Zwolle aan, die gewond was. De hulpdiensten konden haar helaas niet meer redden. De vrouw overleed ter plekke aan haar verwondingen.

    Onderzoek

    We zijn direct een uitgebreid onderzoek gestart naar de aard en omstandigheden waaronder de vrouw om het leven is gekomen. We gaan uit van een misdrijf. Woensdag hielden we een 30-jarige man uit Zwolle aan; hij zit vast. Het verdere onderzoek loopt nog altijd.

    Vragen

    • Bent u tussen 12.00 uur en 14.00 uur op of in de omgeving van de parkeerplaats tussen de Lortzinghof en de Nicolaihof geweest?
    • Hebt u in de omgeving van de Lortzinghof en Nicolaihof iets verdachts waargenomen tussen 12.00 en 14.00 uur?
    • Bent u getuige geweest van de steekpartij?

    Neem dan contact met ons op! Ook als u denkt dat u niets bijzonders heeft waargenomen. Elk detail kan voor ons van belang zijn. 

    Hebt u camerabeelden?

    Hebt u camerabeelden uit de omgeving Lortzinghof/Nicolaihof die zijn opgenomen tussen 12.00 en 14.00 uur? Upload uw foto's en/of video's via het onderstaande meldformulier, ook als u denkt dat er niets relevants op staat. Alle informatie, hoe klein of groot ook, kan helpen in het onderzoek.

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=SHXd0pepNv4

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening