Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
helmond +25.0km
    Verander locatie

    Winkeldiefstal - Veestraat - Helmond

    Drie vrouwen komen de ICI Paris aan de Veestraat 1 te Helmond binnen. Ze stoppen diverse verpakkingen met Chanel geurtjes (waarde 2800 euro) in een rugzak. Dan verlaten ze de winkel zonder te betalen, met een rugzak vol dure parfums. Wie zijn deze vrouwen en waar kunnen wij ze vinden? Heeft u meer informatie wat ons verder kan helpen in deze zaak? Tip ons dan.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op dinsdag 18 juni 2024, omstreeks 16.33 uur, komen er 3 vrouwen de ICI Paris aan de Veestraat 1 te Helmond binnen. Een van de vrouwen loopt naar achteren in de winkel. De andere 2 vrouwen blijven voor in de winkel bij het "Chanel" schap staan en ruiken daar even aan verschillende testers. Vervolgens worden er door deze 2 vrouwen diverse verpakkingen met Chanel geurtjes ter waarde van 2800 euro in een rugzak gestopt die zij bij zich hebben.

    De 2 vrouwen die de geurtjes in de rugzak hebben gestopt lopen vervolgens met deze rugzak naar de vrouw die eerder naar achter in de winkel is gelopen. Daar geven zij de rugzak met geurtjes aan deze vrouw. Deze vrouw  loopt dan met de volle rugzak richting de uitgang, staat daar nog even naar producten te kijken en te wachten tot de andere vrouwen aan komen lopen. Vervolgens loopt de vrouw met de volle rugzak vlak voor de andere 2 vrouwen naar buiten. Dan gaat ook het alarm gaat af. De achterste 2 vrouwen komen daardoor terug naar binnen om de tassen te laten controleren.  De vrouw met de volle tas met gestolen geurtjes is dan al weg geglipt.

    Weet u wie deze vrouwen zijn of weet u waar wij deze vrouwen kunnen vinden? Laat het ons dan weten! U kunt uw tip kwijt via het tipformulier op deze pagina of door te bellen naar de Opsporingstiplijn via 0800-6070. Wilt u liever anoniem uw tip met ons delen? Dat kan door te bellen naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.  

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening