Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
eersel +5.0km
    Verander locatie

    Tips gezocht na dode vrouw in woning - Midakkers - Eersel

    Een grootschalig rechercheteam onderzoekt nog steeds, ook na de aanhouding van een 35-jarige verdachte, de dood van de 91-jarige mevrouw Smiesing uit Eersel. Het team vraagt ook nu nog uw nadrukkelijke hulp om een goed beeld te krijgen van wat er zich op de Midakkers heeft afgespeeld.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het slachtoffer werd vrijdagochtend 5 juli dood in haar woning aangetroffen. Zij bleek door geweld om het leven te zijn gekomen. Aan het begin van de vrijdagnacht hielden we een verdachte aan. We zoeken mensen, die nog niet eerder met ons spraken, maar die mevrouw Smiesing mogelijk donderdagmiddag of -avond 4 juli nog hebben gezien of misschien zelfs hebben gesproken. Zij liep altijd met een rode rollator. Maar ook komen we graag in contact met mensen die op donderdag 4 juli, de nacht daaropvolgend of zelfs in de ochtend van vrijdag 5 juli in de buurt van de woning van mevrouw Smiesing aan de Midakkers personen of verdachte omstandigheden hebben gezien. We zijn op zoek naar elk stukje informatie dat ons kan helpen om de zaak op te lossen, niet in de laatste plaats om de nabestaanden duidelijkheid te kunnen geven wat er precies is gebeurd. 

    Dashcambeelden
    In de zoektocht naar getuigen of camerabeelden deden we al uitgebreid buurtonderzoek op de Midakkers en omgeving. Maar mogelijk heeft u een dashcam in uw auto en bent u op die donderdag 4 of vrijdagnacht 5 juli op of nabij de Midakkers geweest. Kijk dan of daar misschien beelden op staan, die ons mogelijk kunnen helpen. Schroom niet om bij twijfel uw beelden te uploaden via de politiewebsite. Laat ons de bruikbaarheid ervan bepalen.

    Getuigen
    De woning van het slachtoffer ligt aan een grasveld en misschien woont u wat verder uit de buurt, maar wandelt u daar vaak met uw hond. Denk dan nog eens na of u daar misschien ook die bewuste donderdagavond of de vrijdagnacht of -ochtend bent geweest. Mogelijk is u iets opgevallen. Denk aan verdachte personen of auto’s, misschien een opvallende fiets die ergens stond.

    Tips
    Deel uw informatie met het rechercheteam via de Opsporingstiplijn, 0800-6070. Als u liever uw naam niet zegt kunt u tips doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000, waarbij uw gegevens ook gegarandeerd niet bekend worden. U kunt ook het tipformulier op onze website invullen.

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening