Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Terpeborch, 5241KB Rosmalen +10.0km
    Verander locatie

    Ongeval letsel - Hambakenweg - 's-Hertogenbosch

    Twee auto’s botsten gisteravond rond half 10 tegen elkaar op de Hambakenweg in ’s-Hertogenbosch. De klap was zo hard dat drie slachtoffers zwaargewond naar het ziekenhuis zijn vervoerd. Wie heeft iets gezien en/of camerabeelden van het incident?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Ongeval
    Bij het ongeval botsten twee auto’s hard op elkaar. Van de vijf betrokkenen zijn er drie zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. De twee anderen zijn na het ongeval gevlucht. Later is de identiteit van een van hen bekend geworden, dus daar zijn we niet meer naar op zoek. De tweede gevluchte is vooralsnog onbekend en zoeken we nog. Eén van de auto’s vatte vlam en brandde uit. Het team Verkeer Onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

    Getuigen
    Het is bekend dat er meerdere getuigen zijn van het ongeval, maar door de hectiek heeft de politie hen nog niet kunnen gesproken. We komen dan ook graag in contact met de getuigen die dinsdagavond 23 juli op de Hambakenweg waren. Heb je iets gezien en/of gehoord? Of mogelijk dashcambeelden of andere camerabeelden? Laat dan het weten en neem contact op! Dat kan via 0900-8844, via het tipformulier of anoniem via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening