Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
deurne +10.0km
    Verander locatie

    Diefstal elektrische fiets - Stationsstraat - Deurne

    Deze dief wist binnen enkele seconden een fiets weg te nemen die niet van hem is. Wij willen graag weten wie deze man is. Weet u wie deze man is? Tip ons dan!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op woensdag 22 mei 2024, omstreeks 13.07 uur, bezocht deze man een parkeerplaats gelegen aan de Stationsstraat in Deurne. De man liep nog even rond en liet zijn oog vallen op een dure elektrische fiets. Deze elektrische fiets stond gestald in een fietsenrek op dezelfde parkeerplaats.

    De man wachtte tot er geen personen meer om zich heen waren. De man liep daarna recht op zijn doel af: de dure elektrische fiets. De elektrische fiets stond op slot met een ringslot. Het duurt welgeteld 20 seconden voordat het ringslot van de elektrische fiets door de man geforceerd werd. Niet veel later vertrekt de man met de elektrische fiets.

    Weet u wie deze man is of heeft u meer informatie wat ons verder kan helpen in deze zaak? Laat het ons dan weten! U kunt uw tip kwijt via het tipformulier op deze pagina. Tippen kan ook door de bellen naar de Opsporingstiplijn via 0800-6070. Wilt u liever uw tip anoniem bij ons kwijt? Ook dat kan door te bellen naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening