Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
alblasserdam +25.0km
    Verander locatie

    Straatroof - Jaffa - Rotterdam

    Op dinsdag 6 februari 2024 rond 16.30 uur liep het slachtoffer, een 13-jarige jongen, op de Jaffa in Rotterdam. Hierbij is hij beroofd van zijn telefoon.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het slachtoffer was net klaar met zijn huiswerkbegeleiding toen hij naar buiten liep. Toen hij bij de kruising liep aan de Adamshofstraat met de Siondwarsstraat, werd hij aangesproken door een jongen. De jongen liep met hem mee. Het slachtoffer had op dat moment zijn telefoon in zijn hand omdat hij aan het bellen was met een vriend.

    Toen ze aankwamen in de Jaffa duwde de verdachte het slachtoffer tegen de muur en gaf hem een klap. Vervolgens dreigde de verdachte het slachtoffer en dwong hem mee te lopen naar de Taxusstraat. Daarna dwong de verdachte het slachtoffer om zijn telefoon leeg te maken en de telefoon te overhandigen. Vervolgens liep de verdachte de Taxusstraat uit richting de Jericholaan.

    De verdachte is mogelijk minderjarig en wordt daarom eerst onherkenbaar getoond. Als je meer informatie hebt, neem dan (anoniem) contact op met de politie.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening