Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Amsterdam +25.0km
    Verander locatie

    Explosie Driemond - Burgemeester Kasteleinstraat - Amsterdam

    Bewoners van de Burgemeester Kasteleinstraat in Driemond worden in de nacht van 7 op 8 september 2023 opgeschrikt door een explosief waarbij een fikse brand is ontstaan. Een bewoner moet via de achterzijde vluchten en de woning wordt onbewoonbaar verklaard. Wie (her)kent de verdachte op de beelden?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het is rond 01:30 uur ’s nachts als een onbekende man naar de voordeur van het slachtoffer loopt. Hij spuit met een donkere vloeistof in de richting van een beveiligingscamera die naast de deur hangt. Hierdoor ontstaat er een waas voor het beeld. Vervolgens steekt hij een explosief aan met een flesje brandbare vloeistof. Door de explosie is de woning van het slachtoffer in brand gevlogen. Het is de bewoonster gelukt om via de achterzijde op de eerste verdieping van de woning uit het raam te klimmen. De woning is na de brand onbewoonbaar verklaard.

    De politie is op zoek naar de persoon die dit explosief tot ontploffing heeft gebracht. (Her)ken je deze man of heb je andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op via 0800-6070. Anoniem tippen kan ook via 0800-7000.

    Zaaknummer: 2023203229

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=KsUkLxj1jiU

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening