Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Zwanenburg +5.0km
    Verander locatie

    Overval - Haarlemmerstraatweg - Haarlemmerliede

    De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een overval op een hotel aan de Haarlemmerstraatweg in Haarlemmerliede. Wie heeft maandagochtend 29 juli rond 03.25 uur iets vreemds gezien rondom deze locatie? Neem dan contact op met de politie.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op de vroege maandagochtend kreeg de politie een melding dat er een overval had plaatsgevonden in een hotel aan de Haarlemmerstraatweg. Een medewerker van het hotel werd door de verdachte naar de grond gewerkt en werd vervolgens gedwongen om de kassa en de kluis openen. Hierop werd het alarm geactiveerd en sloeg de verdachte op de vlucht. De verdachte maakte een onbekend geldbedrag buit. De verdachte vluchtte weg in een auto. Het is niet bekend in welke richting de verdachte is vertrokken.

    Getuigen gezocht
    Heeft u informatie over deze zaak? Heeft u de auto rond 03.25 uur ter hoogte van de Haarlemmerstraatweg zien rijden? Of heeft u andere informatie over de verdachte of de overval? Laat het ons weten en bel 0900-8844 of bel met Misdaad Anoniem 0800-7000 of maak gebruik van onderstaand tipformulier.

    2024166058

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening