Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
utrecht +5.0km
    Verander locatie

    Zware mishandeling - Neude - Utrecht

    Zaterdagnacht, 2 maart, sprong een 20-jarige vrouw tussen een ruzie die plaatsvond op het Neude in Utrecht. Daarna raakte ze in conflict met een andere vrouw die haar in haar gezicht beet. Wie is de verdachte op beeld?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op de bewuste avond staat het slachtoffer met haar vriendinnen te wachten totdat haar vader ze komt ophalen. Als ze buitenstaan raken ze aan de praat met twee jongens en enige tijd later komen daar een jongen en een meisje bijstaan. Zij kwamen toen vanuit de steeg 'Kintgenshave' gelopen. De jongen vraagt in eerste instantie normaal om een peuk, maar als hij die niet krijgt slaat zijn toon over in totale agressie.

    De jongen stapt af op de meiden, maar die geven hem niet veel aandacht waarna hij doorloopt naar één van die twee jongens. Als deze ruzie krijgen besluit het 20-jarige slachtoffer ertussen te springen en er wat van te zeggen. Vervolgens scheldt de verdachte, die vermoedelijk bij de agressieve jongen hoort, het slachtoffer uit waarna zij in gevecht raken. De verdachte bijt dan in het gezicht van het slachtoffer, waarna de verdachte met de jongen vertrekt.

    De ook zeer agressieve dame zoeken wij en staat op beeld. Wie is zij of waar woont zij? We komen graag met haar in gesprek. Heeft u informatie? Deel die dan gratis, online, via het tipformulier op politie.nl of bel gratis met 0800-6070. Liever anoniem iets delen? Dat kan online via meldmisdaadanoniem.nl of gratis door te bellen naar 0800-7000.

    Vragen

    Wie is deze verdachte? 

    Waar verblijft zij?

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening