Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Utrecht +5.0km
    Verander locatie

    Ongeval - Notengaarde - Houten

    Op dinsdag 30 juli heeft er een tragisch ongeval plaatsgevonden op de Notengaarde in Houten, waarbij een 59-jarige fietsster ernstig gewond raakte na een aanrijding met een 18-jarige fietser. Helaas is de vrouw later in het ziekenhuis overleden. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van dit ongeval. Heb jij iets gezien?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het ongeval gebeurde rond 16.45 uur op het fietspad tussen de Notengaarde en Moerbeigaarde. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, lag de vrouw uit Houten in kritieke toestand op straat. Ondanks de snelle inzet van twee ambulances, kwam zij niet veel later te overlijden. De andere fietser, een 18-jarige jongen uit Utrecht had lichte verwondingen.

    Getuigen gezocht
    De politie is gestart met een onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Op dit moment is het nog onduidelijk hoe deze aanrijding heeft kunnen gebeuren. Daarom zijn wij op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen bieden. Heb jij iets gezien of gehoord dat verband houdt met dit incident? Misschien heb je het ongeval zelf waargenomen of heb je informatie die kan helpen bij het onderzoek. Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of deel je tip via het onderstaande tipformulier.

    Vragen

    Wie heeft iets gezien of gehoord over het ongeluk?

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening