Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
nieuwegein +5.0km
    Verander locatie

    Explosieven - Braziliëhof - IJsselstein

    Op 4 juni werd een explosief gegooid naar een woning aan de Braziliëhof in IJsselstein, maar ging niet af. Op 6 juni werd weer een explosief gegooid, dit keer naar een auto die geparkeerd stond in dezelfde straat. De verdachten van deze incidenten én een opvallende scooter staan op beeld. Wie zijn ze? Weet jij iets? Tip je informatie. Dat kan ook anoniem.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Dinsdag 4 juni werd rond 01.00 uur een explosief gegooid tegen de woning, maar het explosief kwam niet tot ontploffing. De daders en mogelijk hun opvallende scooter zijn vastgelegd op bewakingsbeeld. Wie herkent NN01 (2 foto's) en NN02 op de foto? De politie komt het graag te weten.

    Helaas bleef het hier niet bij. Nadat de woning het doelwit was, werd twee dagen later een auto het doelwit.

    Auto doelwit
    Donderdag 6 juni werd nog een keer een explosief gegooid. Dit keer rond 23.55 uur gericht op de auto. De dader kwam mogelijk op zijn fiets en zou al eerder die dag een voorverkenning hebben gedaan. Wie is NN03? De politie hoort het graag.

    Verdachten op beeld. Wie zijn ze?
    Beide keren zijn er verdachten vastgelegd op bewakingsbeelden. Bekijk de foto goed. Herken je iemand? Deel dan jouw informatie anoniem door online hier te klikken of bel gratis 0800-7000. Tippen of beeldmateriaal uploaden kan via onderstaand tipformulier of door (gratis) te bellen naar 0800-6070.

    Vragen

    Wie herkent de verdachte van de beelden?

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening