Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Westbroek, De Bilt, Utrecht +5.0km
    Verander locatie

    Explosies – Tigrisdreef – Utrecht

    In de nacht van donderdag op vrijdag 12 juli was het onrustig op de Tigrisdreef. Vermoedelijk zijn twee explosies afgegaan in de straat en de recherche komt graag te weten wie hiervoor verantwoordelijk is/zijn. Weet jij meer?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 23:30u op donderdag 11 juli werd door omwonenden een harde knal gehoord. Eenheden besluiten naar de Tigrisdreef te rijden, maar treffen daar niemand aan en ook geen schade. Enkele uren later, rond 02:30u op vrijdag 12 juli, is het wederom raak. Omwonenden melden een harde knal en eenheden gaan ter plaatse en treffen enige schade aan bij een woning.

    Onderzoek ingesteld
    De recherche onderzoekt beide casussen. Vannacht werd direct een buurtonderzoek ingesteld, maar de recherche komt graag met meer mensen in contact. Heeft u iets gezien of heeft u camerabeelden? Upload die dan via onderstaand tipformulier. Heeft u vermoedens wie hierachter zit/zitten? Tip dan uw informatie. Dit kan anoniem door online hier te klikken of door (gratis) te bellen naar 0800-7000. Tippen kan ook (gratis) via 0800-6070.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening