Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Utrecht +5.0km
    Verander locatie

    Explosie - Emmikkerboslaan - De Meern

    In De Meern werden zondagavond 2 juni 2024 rond 21:30 uur bewoners aan de Emmikkerboslaan opgeschrikt door een explosie bij een woning. Twee minderjarige jongens zijn mogelijk betrokken en zijn vastgelegd op beeld. Wie zijn zij?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Update

    We hebben de jongens eerst met blur getoond omdat ze mogelijk minderjarig zijn. Omdat zij zichzelf niet hebben gemeld tonen we ze nu zonder blur. Weet jij wie dit zijn?

    Omschrijving

    Op de beelden is te zien dat een van de verdachten rond 21:30 uur een voorwerp richting de woning gooit, terwijl de andere verdachte dit filmt. De politie wil graag weten wie zij zijn.

    Herken jij jezelf? Meld je dan bij de politie. Heeft u informatie over wie de verdachten zijn? Meld dit dan gratis via het onderstaande tipformulier of door te bellen naar 0800-6070. Anoniem tippen kan online door hier te klikken of door te bellen naar 0800-7000

    Vragen

    Wie herkent de verdachten van de beelden?

    Ben jij dit? Meld je dan bij de politie.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=RKKCt3m2X3w

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening