Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
dronten +25.0km
    Verander locatie

    Explosie – Botter 19 – Lelystad

    In de nacht van 1 op 2 juli werd een harde knal gehoord in de omgeving van De Botter 19 in Lelystad. Wij zijn op zoek naar getuigen.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 01:40 uur kwamen er meerdere meldingen binnen van een harde knal. In de omgeving van de Botter 19 werd vermoedelijk zwaar vuurwerk afgestoken. In de omgeving is geen schade aan woningen aangetroffen. Ook werden er geen verdachten in de omgeving aangetroffen. Gelukkig vielen er ook geen gewonden.

    Wij zijn direct een onderzoek gestart en zijn op zoek naar getuigen. Mogelijk zijn er mensen in de omgeving van De Botter 19 die iets gezien of gehoord hebben. Of misschien zijn er camerabeelden uit de omgeving waarop verdachte personen te zien zijn. Graag willen we mensen in de omgeving vragen om bijvoorbeeld de beelden van een deurbelcamera te checken tussen 24:00 uur en 02:30 uur.

    Tips? Alle informatie helpt!
    Weet u misschien wie er achter deze explosie zit? Of heeft u beelden? Deel deze informatie dan via 0900-8844 of via het onderstaande tipformulier. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

    Vragen

    Wie heeft er iets gezien of gehoord?

    Wie heeeft er camerabeelden uit de omgeving?

    Wie weet wie er achter de explosie zit?

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening