Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Groenekan, De Bilt, Utrecht +5.0km
    Verander locatie

    Beroving – Oudlaan – Utrecht

    De politie zoekt getuigen van een beroving die op 11 juli op de Oudlaan in Utrecht plaatsvond. Weet jij meer? Laat het ons weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    In de nacht van woensdag op donderdag werd een 41-jarige man beroofd van zijn persoonlijke bezittingen. Het slachtoffer werd rond 02.00 uur op de Oudlaan ter hoogte van de parkeerplaats Parkbee Oudlaan onder bedreiging van een wapen beroofd van zijn spullen. Het slachtoffer raakte niet gewond. De dader ging er na de beroving vandoor en reed op een fatbike weg in de richting van de Schermerhornstraat.

    Signalement
    De dader was een man met lichtgetinte huidskleur, slank postuur en hij was ± 45 jaar oud. Hij was zo’n 1.70m lang en had een donkerkleurige baard. Hij droeg een donkerblauw trainingspak, had zijn capuchon op, droeg zwarte handschoenen en zwarte sportschoenen.

    Informatie
    Heeft u informatie, dan ontvangen wij die graag. Dit kan gratis en anoniem via 0800-7000 of online via meldmisdaadanoniem.nl. De informatie kan u ook gratis doorgeven aan de politie via 0800-6070 of onderstaand tipformulier.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening