Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
utrecht +10.0km
    Verander locatie

    Autobrand – Kwikstaartlaan - Zeist

    In Zeist stond woensdagavond 24 juli een auto in brand op de Kwikstaartlaan. De melding kwam vlak voor middernacht bij ons binnen. We doen onderzoek of er sprake is van brandstichting. We zijn op zoek naar getuigen en camerabeelden uit de buurt. Iets gezien? Meld het nu!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond middernacht kwam de melding binnen dat er een auto in brand stond op de Kwikstaartlaan. Politie en brandweer waren er snel bij. Het is nog onduidelijk of er sprake is van brandstichting.

    Meerdere autobranden in de buurt

    Een week eerder kregen we ook een melding van drie auto’s die in brand stonden op de Leeuweriklaan. Dit gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag 16 juli. Hierbij is brandstichting wel vastgesteld. We onderzoeken of er een verband is met de autobrand op de Kwikstaartlaan.

    Iets gezien?

    Heeft u camerabeelden in de buurt van de Kwikstaartlaan of de Leeuweriklaan? Ziet u hier iets of iemand op deze beelden? Of heeft u iemand gezien rondom de Kwikstaartlaan of Leeuweriklaan die zich verdacht gedroeg? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of upload direct de beelden via het tipformulier. Liever anoniem? Bel naar 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening