Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Nijmegen +5.0km
    Verander locatie

    Zware mishandeling - Kelfkensbos - Nijmegen

    Was jij afgelopen maandag bij het ‘watermeloen feest’ aan het Kelfkensbos in Nijmegen tijdens de Vierdaagsefeesten? Lees dan snel verder want wellicht heb jij belangrijke informatie voor ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Een 25-jarige vrouw uit Wijchen is in de nacht van maandag 15 juli op dinsdag 16 juli rond de klok van 00.00 uur gewond geraakt nadat een jonge vrouw een glas in haar gezicht had geslagen. Het slachtoffer werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ze had verschillende snijwonden in haar gezicht. Eén van de snijwonden zat bij haar oog. Ze heeft veel geluk gehad dat het glas niet in haar oog is gekomen. Uiteindelijk heeft ze vijf hechtingen in haar gezicht gekregen en één hechting in haar nek.  

    Onderzoek gestart
    We zijn een onderzoek gestart naar deze zware mishandeling. We zijn op zoek naar getuigen en camerabeelden.

    Signalement
    Het slachtoffer is mishandeld in de tent vlakbij de uitgang naast een tafel. Dit was aan de zijde van Kelfkensbos. Dit is dus rond 00.00 uur gebeurd. Degene die het glas in het gezicht van het slachtoffer heeft geslagen was samen met nog een ander meisje.

    Verdachte:

    • Ongeveer 1.65-1.70 meter lang
    • Ongeveer 17/18 jaar
    • Droeg zwarte kleding en had veel make-up op.

    Meisje die bij de verdachte liep:  

    • Rond de 1.60 meter lang
    • Rond de 16 jaar oud
    • Voller postuur
    • Lichte huidskleur
    • Donkerblond lang haar met een slag erin.
    • Droeg een lichte spijkerbroek en een cropped spijkerjasje

    Heb jij meer informatie? 
    Ben jij getuige geweest of heb je camerabeelden waar de mishandeling of de verdachte op staat? Of heb je andere informatie? Dan spreken we je graag!

    Contact
    Geef je tip door via het tipformulier of bel 0900-8844. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Oproep aan verdachte
    Herken je jezelf in dit verhaal en ben jij degene die het glas gegooid? Dan willen we je oproepen om jezelf bij ons te melden.

     

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening