Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Nijmegen +10.0km
    Verander locatie

    Zware mishandeling - Kelfkensbos - Nijmegen

    Tijdens het Watermeloenfeest, onderdeel van de Vierdaagsefeesten, werd een vrouw zwaar mishandeld door een andere jonge vrouw. We willen graag weten wie de verdachte is. Heb jij informatie? Neem dan contact met ons op!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het 25-jarige slachtoffer was op 15 juni met een groepje vrienden op het Watermeloenfeest waar ze in conflict kwamen met twee jonge vrouwen.

    Toen even later de klok twaalf uur sloeg, was het slachtoffer jarig. Ze werd door haar vrienden gefeliciteerd. Plotseling gooide iemand bier over de groep heen. Het slachtoffer zei daar iets van. Dit was voor de verdachte reden om met haar drinkbeker in het gezicht van het slachtoffer te slaan. Die beker was van glas. Het glas brak en veroorzaakte ernstige snijwonden. Eén van de snijwonden zat bij haar oog. Ze heeft veel geluk gehad dat het glas niet in haar oog is gekomen. Ze kreeg vijf hechtingen in haar gezicht en één in haar nek.  

    Signalement verdachte

    Degene die het glas in het gezicht van het slachtoffer heeft geslagen, zag er als volgt uit:

    • Ongeveer 1.65-1.70 meter lang
    • Ongeveer 20 jaar oud
    • Lichte huidskleur
    • Lang stijl blond haar met midden-scheiding
    • Zwarte kleding
    • Veel make-up

    Ze was met een meisje van 16 jaar oud. Dit meisje was ongeveer 1.60 meter lang, had een lichte huidskleur, donkderblond haar met een slag erin en zij droeg een lichte spijkerbroek en een kort spijkerjasje. Dit meisje heeft geen rol in de mishandeling en is geen verdachte. We omschrijven haar hier alleen omdat we hopen dat de combinatie van de twee wellicht bijdraagt in het herkennen van de verdachte.

    Vragen

    • Weet jij wie de verdachte is?
    • Ben jij getuige geweest van dit incident?
    • Heb je camerabeelden waar de mishandeling of de verdachte op staat?
    • Heb je andere informatie?

    Neem dan contact met ons op. Filmpjes en foto’s kun je uploaden via het tipformulier.

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel 0900-8844. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=UU2q6sMkYNg

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening