Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
enschede +10.0km
    Verander locatie

    Inbraken – Hamerstraat – Hengelo

    Aan de Hamerstraat en de Industriestraat in Hengelo brak deze man in bij drie bedrijven. Herken jij hem? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De eerste inbraak vond ’s nachts plaats in de kringloopwinkel aan de Hamerstraat. De man brak in bij de kantoorruimte, die hij doorzocht. Met twee laptops onder zijn arm ging hij ervandoor.

    Een paar nachten later dook hij op bij een café aan de Industriestraat. Eenmaal binnen maakte hij met een hamer twee gokautomaten kapot. Hij haalde de kastjes eruit met daarin het ingeworpen muntgeld. Twee nachten later kwam hij terug bij dit café. Opnieuw haalde hij geld uit gokkasten. Ook stal hij uit de kassa.

    Als jij deze man herkent, neem dan contact met ons op! Bekijk ook de bewegende beelden van de verdachte in de video onderaan deze pagina.

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    2024233432
    2024237373

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=OTHw2iWRp4U

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening