Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Oldenzaal +25.0km
    Verander locatie

    Gewonde man - Langelermaatweg - Hengelo

    Aan de Langelermaatweg in Hengelo werd op woensdag 10 juli een gewonde man aangetroffen. We doen onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Ben jij getuige geweest of heb je meer informatie? Dan spreken we je graag!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 18.15 uur kreeg de politie een melding dat er een persoon van het dak zou zijn gevallen. Eenmaal ter plaatse was het onduidelijk wat er precies was gebeurd. Het slachtoffer, een 49-jarige man uit Apeldoorn, werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

    Getuigen gezocht 
    Omdat het nog onduidelijk is wat er precies is gebeurd zijn we op zoek naar getuigen. Was jij op woensdag 10 juli rond 18.15 uur in (de omgeving van) de Langelermaatweg en heb je iets gezien of gehoord? Woon of reed je daar in de buurt en beschik je over camerabeelden of dashcambeelden? Dan spreken we je graag.

    Contact
    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening