Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Nijmegen +5.0km
    Verander locatie

    Getuigen incident in zwembad – Planetenstraat – Nijmegen

    In zwembad West aan de Planetenstraat in Nijmegen is iemand gereanimeerd na een bijna-verdrinking. Om te achterhalen wat er precies is gebeurd, willen we graag in contact komen met deze (voor hun privacy geblurde) jongemannen, omdat zij mogelijk iets hebben gezien dat belangrijk kan zijn dat het onderzoek verder kan helpen. Ben jij één van hen? Neem dan contact met ons op!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Wat is er gebeurd?

    Het slachtoffer kwam na een sprong van de duikplank niet meer boven water. Hij is uit het water gehaald en gereanimeerd. Vervolgens is hij overgebracht naar het ziekenhuis.

    Onderzoek naar toedracht

    We onderzoeken wat er precies is voorgevallen. We hebben al een aantal getuigen gesproken, maar we willen ook graag nog deze twee jongemannen spreken. Ook zij zijn potentiële getuigen. Mogelijk hebben zij informatie die ons kan helpen.

    Oproep aan de getuigen

    Ben jij één van deze jongemannen? Neem dan contact met ons op. Maak je geen zorgen; je wordt nergens van verdacht. Wat jij hebt gezien en gehoord, kan voor ons onderzoek van belang zijn.

    Over het slachtoffer

    Het slachtoffer heeft na de reanimatie een paar dagen in het ziekenhuis in coma gelegen. Hij is nu aan het revalideren en maakt het naar omstandigheden goed.

    Contact

    Je kunt contact met ons opnemen door te bellen (0900-8844) of naar het politiebureau te gaan. Vermeld het zaaknummer 2024204929.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=fxz8aW9rF8w

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening

    Deel het artikel op social media

    Deel artikel via: