Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
8256 +25.0km
    Verander locatie

    Getuigen gezocht mishandeling Lünenpad Zwolle

    In de omgeving van de fietstunnel aan het Lünenpad in Zwolle vond op zaterdag 29 juni rond 22.30 uur een mishandeling plaats. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht en overleed enkele dagen later. We doen onderzoek naar deze mishandeling en roepen getuigen op om zich te melden. Specifiek jongeren die op 29 juni met de bus vanuit Zwolle naar Zaal Dijk in Lemele zijn geweest. Heb jij meer informatie? Dan spreken we je graag.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 22.30 uur kreeg de politie de melding om naar het Lünenpad te gaan ter hoogte van de fietstunnel. Hier zou een mishandeling hebben plaatsgevonden. Eenmaal ter plaatse troffen agenten een zwaargewonde man aan. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en is op 4 juli overleden. Het gaat om een 53-jarige man uit Zwolle. De politie startte direct een groot onderzoek. Het onderzoek richt zich op wat er in het tunneltje is gebeurd en wie daarbij betrokken waren.

    Getuigen bus naar Zaal Dijk
    In de omgeving van waar de mishandeling heeft plaatsgevonden is er ook een opstapplaats voor de bus naar Zaal Dijk in Lemele. We willen iedereen die op 29 juni met de bus naar Zaal Dijk is gegaan oproepen om zich te melden bij ons omdat zij belangrijke getuigen voor ons kunnen zijn. Ben jij op 29 juni naar het optreden van Josylvio gegaan in Zaal Dijk? En ben je in Zwolle bij de bushalte Hanzenlaan/Lubeckplein op de bus gestapt en heb je iets gezien of gehoord? Dan spreken we je graag!

    Overige getuigen
    Ook andere mensen die op 29 juni in de omgeving van de fietstunnel waren roepen we op om zich te melden. Het gaat om de fietstunnel waar je onderdoor loopt of fietst als je van het station naar Hogeschool Windesheim loopt. Liep of fietste je daar op 29 juni tussen 22.00 uur en 22.30 uur en heb je iets gezien of gehoord? Neem dan contact met ons op.

    Oproep aan betrokkenen mishandeling
    Daarnaast willen we ook degene(n) die betrokken zijn geweest bij deze mishandeling oproepen om zich te melden. We spreken graag met je om te horen wat er precies in het tunneltje is gebeurd en wie daarbij betrokken waren.

    Heb jij informatie?

    • Ben je getuige geweest van de mishandeling?
    • Heb je iets gezien of gehoord dat mogelijk met deze mishandeling te maken kan hebben?
    • Heb je andere informatie die mogelijk van belang kan zijn?

    Neem dan contact met ons op!

    Contact
    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening