Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Gelderland +25.0km
    Verander locatie

    Getuigen geweldsincident – St. Annastraat – Nijmegen

    In het centrum van Nijmegen raakte een 25-jarige Poolse man gewond bij een geweldsincident. Dit gebeurde in de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 juli. Zag of weet je iets? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Waar het geweldsincident plaatsvond en wat precies is voorgevallen, is niet duidelijk. We vermoeden dat het aan of in de omgeving van de St. Annastraat is gebeurd. Vermoedelijk lag het slachtoffer op de grond toen hij werd mishandeld.

    Over het slachtoffer

    De man is 25 jaar oud, heeft een lichte huidskleur en kort blond haar. Het lijkt erop dat hij na het geweldsincident naar de Esso aan de St. Annastraat is gegaan. 

    Heb jij iets gezien?

    • Heb jij in de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 juli gezien dat een jongeman betrokken was bij een geweldsincident in het centrum van Nijmegen? Dan horen we graag van jou. Neem dan contact met ons op. Ook als je denkt dat je misschien niets bijzonders te melden hebt. Elk beetje informatie is welkom.
    • Heb jij in jouw omgeving informatie opgevangen over het incident?

    Neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening