Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
voerendaal +5.0km
    Verander locatie

    Woningoverval – Willemstraat – Heerlen

    Op de Willemstraat in Heerlen werd op dinsdagavond 6 augustus een persoon in zijn woning overvallen. Weet jij wie de twee onbekende verdachten zijn? Laat het ons weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op dinsdagavond 6 augustus gaat iets na 23 uur de deurbel bij een woning aan de Willemstraat in Heerlen. De nietsvermoedende bewoner opent zijn voordeur en wordt gelijk daarna door twee onbekende mannen in zijn gezicht geslagen en met geweld naar de grond gewerkt. Er wordt deze avond een geldbedrag buitgemaakt.

    Op veiliggestelde beelden zijn niet alleen de verdachten te zien, maar ook het voertuig waar ze (met een bestuurder) die avond gebruik van maakten: een zwarte Renault Megane cabriolet. Deze beelden zijn te zien in onderstaande SpeurMee-video. Heb je meer informatie over deze twee mannen? Of informatie over de zwarte Renault Megane en de chauffeur die hen heeft afgezet in de Willemstraat?

    Help ons dan in dit onderzoek en deel informatie via 0800-6070 (opsporingstiplijn) of tip volledig anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Daarnaast kun je tippen via onderstaand tipformulier of mogelijke beelden van de verdachten of het voertuig uploaden via politie.nl/upload.

     

     

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ECOSnl2JwOM

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening