Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
ijmuiden +5.0km
    Verander locatie

    Overleden persoon – Velserweg – Beverwijk

    Specifieke getuige en fietseneigenaren gezocht: Op donderdagochtend 1 augustus rond 07.00 uur is in park Scheybeeck aan de Velserweg in Beverwijk een overleden man aangetroffen. In de buurt van de overleden man stonden twee fietsen en was een getuige gezien. Wij komen graag in contact met die getuige en met de eigenaar/eigenaren van de fietsen.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Update

    6 augustus 2024 
    De identiteit van het slachtoffer is vastgesteld. De overleden persoon betreft een 57-jarige man. Ook zijn de eigenaren van de twee fietsen bij ons bekend. Het onderzoek naar het overlijden van de man wordt voortgezet.

    De politie doet onderzoek naar de toedracht van het overlijden en is nog steeds op zoek naar getuigen. In het bijzonder een man die rond 07.00 uur in het park liep. Heb je meer informatie over deze zaak of beschik je over camerabeelden die meer inzicht kunnen geven? Ben je de aflopen dagen in de buurt van het park Scheybeeck geweest en heb je iets verdachts gezien? Neem dan contact op via 0900–8844 of deel je informatie via onderstaand online tipformulier. Graag onder vermelding van zaaknummer: 2024168669. Liever anoniem? Bel 0800-7000.

    Omschrijving

    Fiets
    De fietsen stonden in de buurt van de plek waar de overleden man is aangetroffen. Mogelijk heeft één van de eigenaren relevante informatie over de overleden man of hoe hij overleden is. We komen daarom graag in contact.

    • Fiets 1 betreft een grijze herenfiets van het merk en type Gazelle esprit college.
    • Fiets 2 betreft een bruine herenfiets van het merk en type Batavus Kayenta.


    Specifieke getuige
    Op 1 augustus werd rond 07.00 uur de overleden man aangetroffen. Rond diezelfde tijd liep een man in het park die we graag zouden willen spreken. Mogelijk heeft deze man informatie over het slachtoffer of hoe hij overleden is. Het volgende signalement is bekend:

    • Man;
    • Ongeveer 1,85 meter lang;
    • Lichtgetinte huidskleur;
    • Donkerblond kort haar;
    • Geen gezichtsbeharing;
    • Dronk vruchtensap uit een jerrycan;
    • Droeg een turquoise shirt.

    Getuigen
    De politie doet verder onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer en of er sprake is van een misdrijf. Ben je de eigenaar van één van de fietsen of de specifieke getuige waar we naar zoeken? Heb je meer informatie over de zaak of beschik je wellicht over camerabeelden die meer inzicht kunnen geven? Ben je de aflopen dagen in de buurt van het park Scheybeeck geweest en heb je iets verdachts gezien? Neem dan contact op via 0900–8844 of deel je informatie via onderstaand online tipformulier. Liever anoniem? Bel 0800-7000.

    2024168669

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening