Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
oosterhout +25.0km
    Verander locatie

    Oplichting – Wilhelminastraat – Ridderkerk

    De zogenaamde agent zou het geld van de 72-jarige bewoonster wel even veilig stellen, want haar adres kwam voor op een briefje bij inbrekers. Door deze vorm van oplichting is de vrouw 8000 euro kwijt. De verdachte staat op camerabeelden, wie weet wie hij is?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het was maandag 24 juni rond 19.00 uur toen de bewoonster van de Wilhelminastraat werd gebeld door de zogenaamde agent. Het verhaal was dat er twee inbrekers zouden zijn gepakt, maar eentje ontkomen. Bij de inbrekers zou een papiertje zijn gevonden met het adres van de bewoonster. Wellicht was zij dus de volgende. De nepagent kon haar helpen door haar geld veilig te stellen. Ze moest het allemaal in een enveloppe doen en dan kwam een rechercheur het ophalen. Hierdoor is de vrouw een groot geldbedrag kwijt geraakt. Dat het geld ook nog eens van een overleden familielid was, maakt het extra verdrietig.

    Wie is deze zogenaamde agent?
    De politie is een onderzoek gestart en heeft camerabeelden gevonden waar de verdachte op staat. Wie weet wie hij is?
    Tippen is mogelijk via 0900-8844 of via 0800-7000 als u liever anoniem blijft. Informatie doorgeven kan ook heel simpel via bijgaand tipformulier.

     

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening