Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
heerlen +25.0km
    Verander locatie

    Openlijke geweldpleging – Brugstraat – Sittard

    Op donderdag 18 april werd er een jongeman mishandeld in een supermarkt in Sittard. We zijn nog altijd op zoek naar één van de verdachten. Heb je informatie of weet jij wie dit is? Neem contact met ons op!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op donderdag 18 april ontving de politie een melding over een vechtpartij in een supermarkt aan de Brugstraat in Sittard. Een jongeman is daar door meerdere personen mishandeld. Het slachtoffer, een 17-jarige jongen uit de gemeente Sittard-Geleen, is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

    In het daaropvolgende onderzoek kon de recherche twee 18-jarige verdachten identificeren. Deze twee verdachten – uit de gemeente Sittard-Geleen en de gemeente Echt-Susteren – zijn aangehouden en gehoord door de recherche. Zij zijn inmiddels heengezonden en zij worden voor hun aandeel vervolgd.

    De identiteit van de derde verdachte is echter nog onbekend. Het gaat om een jongeman die ten tijde van de mishandeling gekleed was in een wit jack en een donkere broek. Herken jij deze persoon? Of weet je meer over deze openlijke geweldpleging? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of anoniem via M. (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening