Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Terwolde +5.0km
    Verander locatie

    Geweldsincident - Deventerstraat - Vaassen

    Aan de Deventerstraat in Vaassen heeft er in de nacht van 4 op 5 augustus een geweldsincident plaatsgevonden in een woning waarbij de bewoonster gewond is geraakt. Eerder die avond is er mogelijk een poging inbraak geweest. Was jij daar in de omgeving en heb je iets verdachts gezien? Of heb je camerabeelden? Dan spreken we je graag!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De politie is meteen een onderzoek gestart. Dat bestaat onder andere uit een buurtonderzoek, het veiligstellen van sporen en het ophalen en bekijken van eventuele camerabeelden. Voor het geweldsincident is er mogelijk een poging inbraak geweest. Dit zou gebeurd kunnen zijn 16.00 uur en 20.00 uur. We onderzoeken nog of de poging inbraak en het geweldsincident verband houden met elkaar.

    Vanwege de aard en de impact van het incident zijn we voor nu terughoudend met het geven van informatie.

    Heb jij informatie?

    • Heb je iets gezien van de poging inbraak op 4 augustus tussen 16.00 uur en 20.00 uur in de Deventerstraat? Misschien zag je wel verdachte voertuigen of mensen in de straat of de omgeving die er niet thuis leken te horen.
    • Heb je in de nacht van 4 op 5 augustus tussen 23.00 en 01.30 uur iets verdachts gezien dat mogelijk met het geweldsincident te maken kan hebben?
    • Reed je daar met je auto die avond of nacht en heb je dashcambeelden?
    • Woon je daar in de omgeving en heb je camerabeelden en heb je nog niet met ons gesproken?

    Dan spreken we je graag. Elke tip, hoe klein ook, kan voor ons het ontbrekende puzzelstukje zijn. Dus twijfel niet en geef je tip door. We gaan zorgvuldig om met je informatie en gaan nooit zomaar over tot aanhouding. Daar gaat eerst gedegen onderzoek aan vooraf. Anoniem melden is ook mogelijk. Hoe dat moet lees je hieronder.

    Contact opnemen (anoniem)
    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening