Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
deurne +10.0km
    Verander locatie

    Getuigenoproep dodelijke aanrijding - Schutboomsestraat - Milheeze

    De politie is op zoek naar de bestuurder van een quad die heeft moeten uitwijken voor een personenauto die later betrokken was bij een dodelijke aanrijding. Was u de bestuurder van de quad ten tijde van het ongeval? Meldt u zich dan bij ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op vrijdag 2 augustus 2024, omstreeks 11.05 uur, vond er een dodelijke aanrijding plaats op de Schutboomsestraat in Milheeze. Wij hebben al diverse getuigen van de aanrijding gesproken en zijn nog op zoek naar een specifieke getuige. Kort voor het ongeval reed een bestuurder van een quad over de Schutboomsestraat. De bestuurder kwam uit de richting van Milheeze en reed in de richting van Bakel.

    Volgens diverse ooggetuigen heeft de bestuurder van de quad, kort voor het ongeval, moeten uitwijken voor een personenauto. Wij hebben deze bestuurder van de quad nog niet gesproken en komen dan ook graag in contact met deze getuige.

    Bent u de bestuurder geweest van deze quad of weet u wie de bestuurder was van deze quad? Laat het ons dan weten in het tipformulier op deze pagina. U kunt zichzelf ook melden door te bellen naar 0900-8844. 

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening