Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Sint-Michielsgestel, Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant +10.0km
    Verander locatie

    Explosie - Willem Barentszstraat – Den Bosch

    Bij een woning aan de Willem Barentszstraat in ’s-Hertogenbosch is gisterenavond een explosief afgegaan De politie zoekt getuigen die mogelijk iets hebben gezien. Naast dit incident hebben er bij dezelfde woning in de afgelopen tijd meerdere soortgelijke incidenten afgespeeld.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond de klok van 18.30 uur kwam er een explosief tot ontploffing bij de voordeur van de woning. De ontploffing zorgde voor een groot gat in de voordeur. Niemand raakte gewond. Specialisten van Forensische Opsporing (FO) hebben gisterenavond uitgebreid onderzoek gedaan en hebben mogelijke sporen veiliggesteld.

    Op 1 augustus vond er een soortgelijk incident plaats bij dezelfde woning. Ook hier moest de voordeur het ontgelden. De explosie sloeg een gat in de drempel. Het eerste incident vond plaats op16 juli. Net na middernacht werd er door een nog onbekende oorzaak een ruit vernield. Bij alle 3 de incidenten zijn er geen mensen gewond geraakt.

    Het onderzoek gaat door, en wij zijn op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien voorafgaand, tijdens of na de genoemde incidenten. Ook als u camerabeelden heeft dan ontvangt de politie deze graag. Tips kunt u doorgeven via 0900-8844. Geeft u liever uw tip anoniem door? Dan kan dat via meld misdaad anoniem (M.). U kunt M. bereiken op 0800-7000.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening