Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Sint-Michielsgestel, Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant +10.0km
    Verander locatie

    Explosie - Leyhof - Den Bosch

    Bij een explosie vannacht bij een woning aan het Leyhof in Den Bosch ontstond flinke schade. Er raakte niemand gewond. We doen onderzoek en zijn op zoek naar getuigen. Help ons mee deze zaak op te lossen en deel je info en/of (deurbel/camera)beelden met ons.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Een daverende klap verstoorde vannacht rond 02.30 uur de nachtrust aan het Leyhof in Den Bosch. De bewoners bleven gelukkig ongedeerd, maar de explosie veroorzaakte fikse schade aan de voorzijde van hun woning.

    Onderzoek
    We doen (sporen – en buurt)onderzoek naar dit incident. Voor nu lijkt het er op dat een persoon vermoedelijk (zwaar) vuurwerk aan de voordeur vastmaakte en daarna te voet vluchtte richting de Dongestraat.

    Brandstichting
    Afgelopen zaterdag 24 augustus werd rond 02.25 uur geprobeerd brand te stichten bij de bestelbus vande bewoner van de woning. Daarbij is mogelijk ook gebruik gemaakt van (zwaar) vuurwerk.

    Getuigen of camerabeelden
    Weet je meer over de explosie vannacht of de brandstichting afgelopen zaterdag? Misschien heb je iets (verdachts) gezien tijdens, voor of (kort) na de explosie die rond 02.30 uur plaatsvond? Of mogelijk woon je in de buurt en heb je (deurbel / dash)camerabeelden? Ook die zien we graag tegemoet via het tipformulier of bel 0900-8844. Anoniem tippen kan ook via Meld Misdaad Anoniem of 0800-7000.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening