Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
deurne +10.0km
    Verander locatie

    Winkeldiefstal - Dorpsstraat - Helmond

    Deze man wordt verdacht van het wegnemen van meerdere scheermesjes bij een supermarkt in Helmond. Weet u wie deze man is? Laat het ons dan weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op woensdag 19 juni 2024, omstreeks 19.10 uur, bezocht deze man een supermarkt gelegen aan de Dorpsstraat in Stiphout (Helmond).  De man pakte meerdere scheermesjes uit het schap en verstopt deze vervolgens, buiten het zicht van andere bezoekers om, onder zijn kleding. Vervolgens verliet de man de winkel zonder te betalen voor de scheermesjes.

    Deze man heeft ook bij een andere supermarkt in de regio toegeslagen, want niet veel later dook hij op in een supermarkt in Nuenen. Ook daar heeft hij meerdere producten weggenomen zonder te betalen. Deze man zou moeten opvallen, want hij heeft opvallende tattoos op zijn armen.

    Weet u wie deze man is of heeft u andere informatie wat ons verder kan helpen in het onderzoek? Laat het ons dan weten! U kunt uw tip kwijt via het tipformulier op deze pagina. Wilt u liever telefonisch uw tip doorgeven? Ook dat kan. U kunt bellen naar de opsporingstiplijn via 0800-7060. Wilt u liever anoniem uw tip bij ons kwijt? U kunt dan bellen naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening