Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Eindhoven stratum +2.0km
    Verander locatie

    Beroving, gijzeling - Celebeslaan - Eindhoven

    Een 69-jarige man uit Gilze is zaterdagavond 17 augustus slachtoffer geworden van een beroving met geweld en is voor enkele uren gegijzeld geweest. Hij werd rond 17.00 uur overvallen door meerdere mannen en meegenomen in zijn eigen auto. De daders wisten buit te maken en hebben het slachtoffer vervolgens weer achtergelaten in zijn eigen auto in Eindhoven. De recherche doet onderzoek en zoekt getuigen.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Beroving en gijzeling
    De man zou een afspraak hebben met iemand bij een woning aan de Celebeslaan in Eindhoven. Daar werd hij echter overvallen door meerdere mannen en moest onder dwang zijn auto weer in. Vervolgens zijn ze in een grijze Range Rover Evogue vermoedelijk enkele uren door Eindhoven gereden.
    De daders wisten ook buit te maken. Vervolgens hebben ze het slachtoffer achtergelaten in zijn auto en zijn er vandoor gegaan.

    Getuigen
    De recherche doet onderzoek en zoekt getuigen en camerabeelden van de beroving en gijzeling. Mogelijk heb je camerabeelden waar de grijze Range Rover op staat? Of heb je de auto zien rijden en viel je iets op? Heb je andere informatie over deze zaak? Laat het weten en neem contact met ons op via 0900-8844! Dat kan uiteraard ook anoniem op 0800-7000. 

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening