Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
alblasserdam +25.0km
    Verander locatie

    Schietincident - Sluiskreek - Rotterdam

    Maandagavond rond 18.30u is een 27-jarige man uit Rotterdam zwaargewond geraakt na een schietincident op de Sluiskreek in Rotterdam. De politie is op zoek naar getuigen en meer informatie zoals camerabeelden. Er is één persoon aangehouden.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    UPDATE
    Woensdagmiddag 21 augustus is in Rotterdam - Zuid een 30-jarige man aangehouden zonder vaste woon of verblijfplaats. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij het schietincident waarbij de 27-jarige man afgelopen maandag 19 augustus zwaargewond is geraakt. Het onderzoek gaat onverminderd door en de politie is nog steeds op zoek naar getuigen en/of camerabeelden.

    Het slachtoffer raakte zwaargewond door het schietincident en is op straat gereanimeerd door de hulpdiensten. Hij kon daarna naar het ziekenhuis worden overgebracht.

    Signalement van de verdachte
    De politie startte meteen een onderzoek en ging op zoek naar de verdachte. Er werd onder andere gesproken met getuigen, maar helaas kon de verdachte nog niet worden aangehouden. De verdachte is een jongen met een donkere huidskleur en hij droeg zwarte kleding.

    Heeft u informatie?
    Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie of camerabeelden? Deel het dan met de politie via één van de onderstaande mogelijkheden.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening