Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
naarden +25.0km
    Verander locatie

    Explosie Stelvio Amstelveen

    Een harde knal horen terwijl je net in bed ligt? Voor de bewoners aan de Stelvio in Amstelveen is het realiteit als ze worden opgeschrikt door een explosie. De verdachten staan op beeld. Herken jij ze of heb je meer informatie? Neem dan contact op met de politie.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Wat begint als een normale zaterdagavond, eindigt in een beangstigende ervaring voor veel buurtbewoners aan de Stelvio in Amstelveen. Een van de bewoners ligt net op bed als ze een harde knal hoort en haar huis voelt beven. Ook buurtbewoners worden wakker en er vliegt zelfs een auto in brand. De politie is destijds direct een onderzoek gestart waarin ook camerabeelden zijn veiliggesteld. Het onderzoeksteam hoopt dat mensen meer kunnen vertellen over de verdachten.

    Heb jij rond 23.50 uur bij, of in de omgeving van, de Stelvio iets verdachts gezien of gehoord dat met deze explosie te maken kan hebben? Of heb je andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook camerabeelden kunnen een belangrijke bijdrage leveren. Beschikt u over relevant beeldmateriaal? Upload dit gemakkelijk via onderstaand tipformulier. 

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening