Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Zwanenburg +5.0km
    Verander locatie

    Straatroof - IJweg - Zwanenburg

    Op woensdag 21 augustus werd een man onder bedreiging van een vuurwapengelijkend voorwerp beroofd van een persoonlijk eigendom. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het slachtoffer, een 76-jarige man de gemeente Haarlemmermeer, liep rond 16.00 uur in het Spaarnwoudepark ter hoogte van VV Zwanenburg toen een persoon hem aansprak. De verdachte toonde een vuurwapengelijkend voorwerp en eiste dat het slachtoffer eigendommen afgaf. Vervolgens werd het slachtoffer beroofd. De verdachte vluchtte vervolgens weg de struiken in. Vermoedelijk is de verdachte geschrokken doordat er een wandelaar met een hond aan kwam lopen. De verdachte heeft het volgende signalement:

    • Man
    • Rond de 20 jaar oud
    • 1.70 meter lang en slank gebouwd
    • Licht getinte huidskleur
    • Sprak gebrekkig Engels

    De politie doet verder onderzoek en zoekt getuigen. Bent u bij dit incident betrokken geweest of kunt u ons hier meer over vertellen? In specifiek is de politie op zoek naar de wandelaar met de hond. Liep u in het Spaarnwoudepark op woensdag 21 augustus rond 16.00 uur en kunt u ons meer vertellen voer dit incident? Geef het dan door via de onderstaande opties. Anoniem tippen kan ook via 0800-7000.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening