Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
naarden +25.0km
    Verander locatie

    Schietincident – Roelof Bootstraat – Edam

    In de nacht van vrijdag 2 augustus op zaterdag 3 augustus vond in de Roelof Bootstraat in Edam een schietincident plaats. Daarbij raakte een 17-jarige jongen uit de gemeente Edam-Volendam gewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart. Heeft u informatie of camerabeelden? Bel direct de politie via 0800-6070 of vul bijgaand tipformulier in.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Omstreeks 03.30 uur kreeg de politie de melding binnen. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is overgebracht naar het ziekenhuis. Op dit moment is er nog geen verdachte aangehouden.

    Getuigen en camerabeelden
    De recherche onderzoekt het schietincident en komt graag in contact met getuigen, mensen met informatie over deze zaak en camerabeelden. Heeft u in de nacht van vrijdag 2 augustus op zaterdag 3 augustus iets gezien? Beschikt u over camerabeelden uit de omgeving van de Roelof Bootstraat waar omstreeks 03.30 uur iets verdachts op te zien is? Bel dan direct 0800-6070 of vul bijgaand tipformulier in. Graag onder vermelding van zaaknummer: 2024170453. Liever anoniem informatie doorgeven? Bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening