Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
naarden +25.0km
    Verander locatie

    Beroving met geweld - Symon Spiersweg - Zaandam

    Zaterdag 24 augustus 2024 heeft er een beroving met geweld plaatsgevonden aan de Symon Spiersweg in Zaandam. Heeft u meer informatie of beschikt u over camerabeelden? Neem dan contact op met de politie.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 23.10 uur werd een 22-jarige man uit Amsterdam ter hoogte van de rotonde bij de Symon Spiersweg met de Provincialeweg door onbekende personen een voertuig in getrokken. Vervolgens zijn de verdachten een stukje gaan rijden met het slachtoffer. Tijdens het rijden werd de man direct geslagen door vier inzittenden. Onder dreiging van een steekwapen, moest het slachtoffer vervolgens zijn bezittingen afgeven. Op een gegeven moment wist het slachtoffer zich te ontdoen van zijn belagers en te vluchten. Aan de Zuiddijk wist de man hulp in te schakelen.

    Het slachtoffer heeft bij het incident aangezichtsletsel opgelopen, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

    De politie zoekt getuigen

    De vier verdachten reden mogelijk in een zwartkleurige auto. Van de verdachten is een summier signalement bekend. Wel zijn het alle vier mannen en hadden zij allemaal een getinte huidskleur. Ook spraken zij onderling niet Nederlands met elkaar.

    De politie verricht verder onderzoek en zoekt getuigen. Weet u meer over dit incident, neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem tippen kan via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden die in de buurt zijn gemaakt van de Symon Spiersweg en de Zuiddijk tussen 23.00 uur en 23.30 uur, bijvoorbeeld van dashcams of deurbelcamera’s. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2024187958.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening