Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
naarden +25.0km
    Verander locatie

    Verlaten plaats ongeval – Dukaton – Mijdrecht

    Donderdag 29 augustus raakte een minderjarig meisje gewond na een verkeersongeval op de rotonde Dukaton. De auto die het ongeval veroorzaakte is vervolgens doorgereden. Een dame heeft het ongeval zien gebeuren en bekommerde zich om het slachtoffer. De politie komt graag in contact met haar.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het ongeval gebeurde rond 15:30 uur die dag. Het slachtoffer fietste over het fietspad richting rotonde Dukaton – Diamant – Dokter van den Berglaan. Een grijs/zwarte personenauto kwam aanrijden vanuit de Tweede Zijweg en schepte het slachtoffer. Na het ongeval stapte de bestuurder kort uit om aan het slachtoffer te vragen hoe het gaat. Echter, zonder op antwoord te wachten stapte de man weer in en reed weg.

    De bestuurder van de auto heeft het volgende signalement:

    • Man;
    • Kaal;
    • Bril, vierkant montuur;
    • Felblauw shirt met kraag.

    Bij het ongeval was een dame aanwezig. Zij heeft de bestuurder nog aangesproken en zich ontfermt over het slachtoffer. De politie komt graag met haar in contact.

    Iets gezien?

    Heb jij het ongeval zien gebeuren of heb je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kan via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Liever anoniem? Dit kan via MeldMisdaadAnoniem.nl

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening