Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Utrecht, Utrecht, Utrecht +5.0km
    Verander locatie

    Slachtoffer mishandeld – Japurádreef – Utrecht

    In de wijk Overvecht in Utrecht is een man op zondag 11 augustus rond 23:00u bij zijn keel gegrepen door een man. De verdachte zou worden verblind door een te felle koplamp. We zijn op zoek naar de verdachte. Weet jij meer? Laat het de politie weten.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 23:00u fietst het 26-jarige slachtoffer op zijn fatbike als hij ter hoogte van de bushalte ‘Bogotadreef’ in de Utrechtse wijk Overvecht, wordt klemgereden. Doordat de tegenligger de man afsneed, werd het slachtoffer gedwongen om te stoppen. De verdachte spreekt het slachtoffer aan, waarom hij hem verblindt. Het slachtoffer is zich natuurlijk van geen kwaad bewust, als de verdachte de koplamp van de fatbike probeert te trekken. Het slachtoffer probeert de handen van de verdachte van de koplamp af te halen, maar dan escaleert het.

    Gegrepen bij de keel
    De verdachte is totaal niet gediend van het handelen van het slachtoffer en grijpt hem naar de keel.  Het slachtoffer raakt erg in paniek en probeert het zo snel mogelijk te de-escaleren. Op het moment van mishandeling reden twee openbaar vervoer bussen langs en mensen in de buurt zouden op het balkon hebben gestaan. Mogelijk hebben mensen dus iets gezien of hebben ze het incident gefilmd. De politie komt dan graag in contact met u.

    Deel je informatie en/of beelden
    Heeft u informatie, iets gezien van dit incident of mogelijk beeldmateriaal gemaakt? Deel die dan met de politie. Uw informatie doorgeven kan anoniem en gratis door online hier te klikken of door te bellen naar 0800-7000. Ook kan u tippen via 0800-6070. Beeldmateriaal uploaden kan via onderstaande link.

     

    Vragen

    Wie heeft meer informatie over dit incident? 

    Wie heeft beeldmateriaal gemaakt?

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening