Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Breukelen, Stichtse Vecht, Utrecht +25.0km
    Verander locatie

    Man meegesleurd op motorkap - A2 - Vianen

    Op de A2 bij Vianen liep een verkeersconflict volledig uit de hand op zondagmiddag 11 augustus. Een man werd aangereden en meegevoerd op de motorkap van het voertuig totdat hij op de grond viel. De auto, met buitenlands kenteken, is vervolgens doorgereden. We zijn nog steeds op zoek naar getuigen. Iets gezien? Meld het nu!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op zondag 11 augustus rond 12.30 uur rijden een 26-jarige man uit Venray en zijn vriendin in hun Volkswagen Golf over de A2 bij Vianen. Daar voegt een zwarte Seat Ibiza in en ontstaat er irritatie tussen de bestuurders van beide auto’s. Vlak voor de Jan Blankenbrug botst de Seat achterop de Volkswagen Golf. Beide bestuurders stappen uit en bekijken de schade. Zodra de bestuurder van de Seat weg wil rijden, rijdt hij recht op de man uit Venray af. Die wordt meegesleurd op de motorkap en valt een stuk verderop weer op het asfalt. Hij heeft flinke verwondingen over zijn hele lichaam. De bestuurder van de Seat is doorgereden richting Amsterdam.

    Vragen

    De politie doet onderzoek naar deze zaak en komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien van de aanrijding of van de situatie die vooraf ging aan de aanrijding.

    • Heeft u wat gezien?
    • Of bezit u camerabeelden, bijvoorbeeld van een dashcam?

    Dan ontvangen wij deze graag! Dit kan via onderstaand tipformulier of bel via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan online bij meldmisdaadanoniem.nl of telefonisch via 0800-7000. 

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=n9JY4MNmTNI

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening