Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
dronten +25.0km
    Verander locatie

    Gewapende overval – Lelystad – Bataviaplein

    Twee gewapende overvallers overvielen zaterdagochtend 17 augustus om 11.08 uur een juwelier aan het Bataviaplein. De politie is een onderzoek gestart en is daarbij op zoek naar getuigen.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Twee mannen betraden rond 11.08 uur de winkel en bedreigden het aanwezig personeel en klanten in de zaak met een wapen. Daarbij werd met grof geweld enkele vitrines kapotgeslagen en werden aanwezige sieraden weggenomen. De twee mannen vluchtten daarop de winkel uit en zijn vermoedelijk met een blauwe personenauto in onbekende richting weggereden. Deze auto werd korte tijd later aangetroffen in de Punter, waarbij zij vermoedelijk zijn overstapt in een andere vluchtauto.

    Signalement verdachten
    Verdachte1: deze man had een zeer donkere huidskleur. Lengte ongeveer 1.85 cm. Hij droeg donkere kleding en muts en een zwarte doek voor de mond. De man had zilverkleurige strepen op zijn trainingsjas.
    Verdachte 2: deze man had eveneens een zeer donkere huidskleur. Hij droeg een rode boodschappentas en had een hamer/moker in zijn handen. Hij was donker gekleed en droeg ook een donkere doek voor zijn gezicht.

    Heeft u informatie over de overval of over de mogelijke nog onbekende vluchtauto? Laat het ons weten en bel 0900-8844 of maak gebruik van onderstaand tipformulier.

     

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening