Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Utrecht +10.0km
    Verander locatie

    Explosies – Gravin Adalaan – Nieuwegein

    In Nieuwegein is in korte tijd twee keer een explosie geweest bij een woning aan de Gravin Adalaan. Eén van de verdachte staat op camerabeeld. Weet jij wie dit is of weet jij meer? Meld het nu!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    In de nacht van vrijdag op zaterdag 27 juli vond rond 02.55 uur de eerste explosie plaats. Door de explosie ontstond er brand en schade aan de woning. De bewoners die op dat moment thuis waren, raakten gelukkig niet gewond.

    De tweede explosie vond plaats in de nacht van dinsdag op woensdag 31 juli rond 04.05 uur. Door de explosie ontstond weer brand en schade aan de woning. De bewoner die op dat moment thuis was, raakte gelukkig niet gewond.

    Beide keren is op camerabeelden uit de buurt een verdachte te zien. De eerste keer kwam de verdachte vanaf de Gravin Marialaan aanlopen en doet hij vlak voor de woning een capuchon op. Beide keren is te zien dat de verdachte iets aansteekt waarna er een explosie is.

    Signalement verdachte 1:
    - Man;
    - 20-25 jaar oud;
    - Slank postuur;
    - Droeg witte sportschoenen van het merk Nike, een donkere broek en een tweekleurig “North Face” jack. Had een witte hoodie op zijn hoofd.

    Signalement verdachte 2:
    - Man;
    - 20-25 jaar oud;
    - Slank postuur

    Droeg een broek met touwtjes en steekzakken, een doorschijnende jas van merk “Asics”, een shirt met het logo van “Ziggo” erop en rugnummer ‘11’. Verder had hij een handschoen om zijn linkerhand, waarmee hij een flesje vasthield.

    Vragen

    Wie is de verdachte die op beeld staat?

    Wie weet waar de verdachte (mogelijk) woont? 

    Wie weet wie de andere verdachte is?

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Q5otDzVSMrk

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening