Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
naarden +25.0km
    Verander locatie

    Woningoverval - Beeldentuinlaan - Vleuten

    In de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 augustus is rond 00.45 uur een woningoverval geweest aan de Beeldentuinlaan in Vleuten. Heb jij rond dat tijdstip twee of drie mannen in het zwart gekleed zien rondhangen in de omgeving van de Beeldentuinlaan? Of heb jij camerabeelden? Laat het ons weten.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 00.45 uur komt het slachtoffer thuis als hij wordt overlopen door twee of mogelijk drie mannen. Het slachtoffer ziet dat de mannen een voorwerp bij zich hebben dat op een vuurwapen lijkt. Binnen in de woning worden ook de andere bewoners vastgebonden. Na een tijdje gaan de mannen er weer vandoor met hun buit. De bewoners zijn uiteraard erg geschrokken en de politie wil graag weten wie die mannen zijn.

    Heb jij informatie voor ons onderzoek?

    Heb jij rond middernacht twee of drie mannen in het zwart gekleed zien rondlopen en/of rondhangen in de omgeving van de Beeldentuinlaan? Of heb jij camerabeelden rond dat tijdstip in de omgeving van de Beeldentuinlaan? Neem dan contact met ons op. Bel ons via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening