Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Arnhem +25.0km
    Verander locatie

    Diefstal – Weg naar Laren – Zutphen

    Aan de Weg naar Laren in Zutphen stal een man de jas en tablet van een donateurwerver. Herken jij de verdachte? Neem contact met ons op!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De donateurwerver deed zijn werk in de buurt van een supermarkt. Op een gegeven moment ging hij even een boodschap doen. Hij deed zijn tablet in een plastic tas en legde deze samen met zijn jas (een rode jas van de Hartstichting) onder een reclamebord. In de korte tijd dat hij weg was, stopte een onbekende man deze spullen in zijn fietstas en fietste ermee weg.

    Er zijn bewegende beelden van de verdachte; zie onderaan deze pagina. Herken jij de man? Neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=2FWz4efvC9Y

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening