Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Raalte +25.0km
    Verander locatie

    Overval - Dreef - Deventer

    Aan de Dreef in Deventer overvielen twee gemaskerde mannen 's nachts een 83-jarige dame in haar huis. Herken jij de verdachte op de foto? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De mannen drongen op zondag 4 juli 2021 rond 04.00 uur de woning binnen. De bewoonster schrok wakker van geluiden. Opeens stonden de mannen in haar slaapkamer. Ze overmeesterden haar en doorzochten het huis. Ze gingen er uiteindelijk met een paar honderd euro vandoor. Voor het slachtoffer zijn de gebeurtenissen van die nacht enorm beangstigend geweest. 

    Het is alweer even geleden dat deze overval plaatsvond, maar we hebben de daders nog niet weten op te sporen. Hopelijk kun jij helpen! Uit onderzoek blijkt dat er waarschijnlijk sprake is geweest van een voorverkenning door twee mannen. Eén van hen staat op beeld.

    Vragen

    • Herken jij deze man (Bekijk ook de bewegende beelden in de video onderaan deze pagina)
    • Weet jij meer over deze woningoverval?
    • Weet jij meer over de aanleiding voor deze overval? 

    Neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=VPyRRiLCbC8

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening